Het LaB voor jou!

Kom je thuis niet aan schilderen toe of ontbreekt het je aan de tijd een opleiding te doen? Dan biedt Het SchilderLaB de oplossing! Bij ons leer je tekenen en schilderen volgens principes van de oude meesters en bepaalt zelf hoeveel tijd je er in steekt. Duik een paar weken in een onderwerp of doe het hele cursusjaar mee.

In een jaar komen vijf thema’s aan bod waarmee basisprincipes als perspectief, anatomie, compositie en kleur uitgelicht worden.

Op jouw manier

Je werkt aan een stevige basis van waaruit je je eigen pad kunt volgen. De kunst- historische achtergronden en technieken die je aangereikt krijgt, helpen je bij jouw onderzoek. Je maakt kennis met de werkwijze van oude meesters en leert daar je eigen draai aan te geven!

handen schilderen   portretschilderen

De intensiteit waarmee je aan een thema werkt, kun je zelf bepalen. Spreekt een thema je niet aan of wil je je er alleen door laten inspireren, dan ben je uiteraard vrij om aan een eigen schilderij te werken.

Klik hier voor het cursusjaar 2018/2019

Nieuwsgierig? Je bent altijd welkom om eens een kijkje nemen bij een les. Kom gerust een keer langs of mail om te informeren naar de mogelijkheden.

Het InloopLaB

Neem je spullen mee en loop binnen. Bij Het InloopLaB ga je zelfstandig aan het werk en kijkt Iris over je schouder mee. Je krijgt je tips & adviezen waar je weer mee verder kunt.

Donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur – behalve in de schoolvakanties                   € 17,50 per keer – € 160,00 voor 10 keer. Betalen kan hier

Je bent altijd welkom, maar het is fijn als je even laat weten wanneer je komt.         Ik kom naar het InloopLaB