Wil je iets vragen?

Stuur een mail naar info@hetschilderlab.nl of bel Iris: 0644868160

Let op: onze mails hebben nogal eens de neiging in je spambox terecht te komen. Dus kijk daar even als je na een paar dagen nog geen reactie van ons hebt.

Over Iris & Pieternel

Vanuit onze liefde voor tekenen en schilderen zijn wij, Iris Bekkers en Pieternel Linssen, in september 2017 het SchilderLaB gestart. Iris geeft al ruim 20 jaar schilderles en is als geen ander in staat je te helpen. Pieternel heeft jarenlang als projectleider in de kunstsector gewerkt en neemt de coördinatie van het LaB op zich.

We zijn er gek op hoe je met een paar lijnen een beeld kunt creëren en hoe je met een paar tinten alle kleuren mengen. En dat is wat we jou ook zo graag willen laten ervaren. Onze cursussen zijn dan ook vooral bedoeld om je lekker aan de gang te krijgen. Veel informatie, veel uitproberen en veel oefenen, zo kom je vanzelf uit bij wat jij het leukst vindt om te doen!


Je vindt ons in het Dorpshuis van Harmelen

Schoollaan 8, 3481 GH Harmelen / parkeren is gratis

Tip: sommige TomToms sturen je naar de verkeerde kant van de Schoollaan. Als je op de Dorpsstraat bent, rij je door tot aan supermarkt de Coop en sla dan af. Het Dorpshuis zit in het oude schoolgebouw dat je vervolgens rechts ziet liggen.