Over Iris & Pieternel

Vanuit onze liefde voor tekenen en schilderen zijn wij, Iris Bekkers en Pieternel Linssen, in september 2017 het SchilderLaB gestart. Iris geeft al ruim 20 jaar schilderles en is als geen ander in staat je te helpen. Pieternel heeft jarenlang als projectleider in de kunstsector gewerkt en neemt de coördinatie van het LaB op zich.

We zijn er gek op hoe je met een paar lijnen een beeld kunt creëren en hoe je met een paar tinten alle kleuren mengen. En dat is wat we jou ook zo graag willen laten ervaren. Onze cursussen zijn dan ook vooral bedoeld om je lekker aan de gang te krijgen. Veel informatie, veel uitproberen en veel oefenen, zo kom je vanzelf uit bij wat jij het leukst vindt om te doen!

Wil je iets vragen?

Vul het formulier onder aan deze pagina in of bel Pieternel:  06 11048529.

Een mailtje sturen naar info@hetschilderlab.nl kan ook.

Let op: onze mails hebben nogal eens de neiging in je spambox terecht te komen. Dus kijk daar even als je na een paar dagen nog geen reactie op je mail hebt gekregen.


Je vindt ons in het Dorpshuis van Harmelen

Schoollaan 8, 3481 GH Harmelen / parkeren is gratis

Let op: sommige TomToms sturen je naar de verkeerde kant van de Schoollaan. Als je op de Dorpsstraat bent, rij je door tot aan de Coop en sla dan af. Het Dorpshuis zit in het oude schoolgebouw dat je vervolgens rechts ziet liggen.