Tekencursus De Basis

13 lessen van 2 september tot 14 december 2019 – € 318,50

Deze cursus is bedoeld om je lekker aan het tekenen te krijgen en geschikt voor zowel beginners als tekenaars met wat meer ervaring. De lessen zitten vol oefeningen, theorie, materiaalkennis en achtergrondinformatie over realistisch tekenen. Je leert hoe je potloden met een mooie lange punt maakt zodat je er heel fijntjes mee kunt werken en maakt je eigen waardeschaal (greyscale). Iedere les komt er een nieuwe techniek of methode aan bod en gedurende de cursus maak je kennis met materialen als inkt, houtskool en pastel.

Na de inleiding en uitleg, krijg je tijdens de lessen één of meerdere opdrachten waarmee je onder andere ingaat op licht & donker, compositie, perspectief en je eigen manier van tekenen. Interessante weetjes, eenvoudige en minder eenvoudige technieken dagen je uit om nieuwe dingen te ontdekken en houden je gemotiveerd. Kortom, tijdens de les ga je al heel veel oefenen. En als je er maar geen genoeg van krijgt, kun je thuis nog doorgaan met het huiswerk.

Materiaallijst Tekencursus De Basis 2019                                                                         De cursus is 13 lessen van 2 september tot 14 december 2019 – € 318,50              GEEN LES op 17 en 19 oktober 2019    –     IK SCHRIJF ME IN