TEKEN JE VAARDIG

Om op te frissen en te verdiepen of om kennis te maken met realistisch tekenen: deze cursus past iedereen. Perspectief, compositie, portret, kleurgebruik, lijnvoering, landschap, noem maar op. Thema’s en technieken wisselen elkaar af en alle belangrijke ingrediënten komen voorbij.

Er is aandacht voor verschillende soorten materialen en de toepassing ervan. Je ontdekt welk materiaal je goed ligt en wanneer je het gebruikt. Geen gebrek aan inspiratie met alles wat er in de lessen voorbij komt. Dat motiveert om thuis ook lekker te tekenen en vorm te geven aan je eigen ideeën. En wordt je gegrepen door een materiaal, techniek of onderwerp, dan kun je daar tijdens de lessen gewoon mee verdergaan.


– VOL – Donderdag 19.00 – 22.00 uur | 10 live-lessen van 3 uur | prijs € 260,-

Zaterdag 10.00 – 13.00 uur | 9 live-lessen van 3 uur | prijs € 234,-

De cursus duurt van 2 september t/m 13 november 2021. Er is geen les in de herfstvakantie (16 tot 24 oktober), daarom bestaat de cursus op zaterdag uit negen lessen.

Voor wie niet kan wachten tot september hebben we een opwarmertje. Bij je inschrijving kun je de Online Basiscursus Tekenen voor slechts € 50,- bestellen. Met deze serie van vijf videolessen kom je goed beslagen ten ijs.