Open dag – 25 november 13.00 – 16.00 u

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij de in september geopende schilderschool. Het SchilderLaB verzorgt teken- en schilderlessen volgens de technieken van de oude meesters. Zowel voor beginners als gevorderden, iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

Wil je graag iets met je creativiteit doen, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je al langer bezig en heb je behoefte aan nieuwe impulsen? Bij Het SchilderLaB ga je op onderzoek uit naar wat het best bij jou past. Tijdens de open dag kun je de sfeer proeven, zie je waar we mee bezig zijn, kun je een mini-workshopje volgen en kennis maken met Iris en Pieternel; oprichters van het lab.

Workshop portretschilderen met grafiet

Om kennis maken met de werkwijze van Het SchilderLaB kun je je inschrijven voor de portretworkshop op 16 december van 13.00 – 16.00 uur; waarin je technieken van de oude meesters gebruikt om een eigen portret te maken. Na een inleidend stukje kunstgeschiedenis ga je aan het werk met een eigen voorbeeld of een van de beschikbare klassiekers. Aan het eind van de workshop heb je je oude meester in eigen stijl!

Kosten: € 42,50 per persoon inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers. Binnenkort vind je hier meer info over de workshop! Maar mocht je je al in willen schrijven dan kan dat door een mail te sturen naar info@hetschilderlab.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *