Beginnerscursus {Schilderen}

Klik hier voor de beginnerscursus tekenen

Ook wanneer schilderen nieuw voor je is, ben je welkom bij Het SchilderLaB. Je kunt meteen in het diepe duiken en meedoen aan een van de cursussen of beginnen met Het Appeltje en in 3 lessen een (eerste) schilderij maken.

   

Verras jezelf met het Appeltje, zeker weten dat je het kunt!

Door het schilderen van de appel maak je stap voor stap kennis met de techniek van het schilderen in olieverf. Je begint met het opzetten van de vorm op je doek, brengt kleur aan, leert kleuren te mengen en mooi in elkaar te laten overlopen. Daarmee heb je de basis van de appel al op je doek staan. Vervolgens komt er volume in door licht aan te brengen, de achtergrond in te vullen en de slagschaduw te schilderen. Het steeltje er nog aan en als finishing touch natuurlijk een waterdruppeltje!

Het Appeltje schilder je in 3 lessen die je apart kunt boeken. De kosten voor deze drie lessen zijn € 75,00 inclusief materiaal. Zin in een appeltje? Stuur een mail en wij nemen contact met je op om af te spreken wanneer je kunt komen schilderen.

    

Als je na de appel nog verder wil dan kan dat natuurlijk! Je doet dan gewoon mee met de cursus; de opdrachten kun je op je eigen niveau doen. Of je bepaalt in overleg wat je gaat schilderen en begint aan een nieuw schilderij.