– HET MENSELIJK FIGUUR –


Tien lessen van 18 april 2023 tot half juni 2023. Er is geen les in de meivakantie (1 t/m 7 mei 2023)


Je kan iemand al van een kilometer afstand herkennen. Wat is dat toch ? De houding van een persoon zegt zo veel. Maar om het op papier of doek te krijgen is een tweede !

Het menselijk lichaam is het meest tijdrovende aspect van een klassieke academie, dat gaat Het LaB niet in tien lesjes overkoepelen, wat wel kan is een prachtig inzicht geven met de belangrijkste -do and don’t-s.

In de eerste lessen krijg je veel uitleg over anatomie en gaan we daarmee oefenen. Je leert waar de zichtbare botten en belangrijkste spieren zitten. Er komen mooie voorbeelden van kunstenaars voorbij en er wordt je geleerd wat je kan doen om jezelf na de cursus verder te ‘bekwamen’. Als voorbeeld wordt er gebruik gemaakt van levensgrote posters en één les kunnen we elkaar als model gebruiken.
Tegen het eind van de cursus ben je klaar voor een slotstuk. In het materiaal waar jij het liefst mee werkt, maak je in een aantal lessen een figuur naar keuze.

10 lessen van 3 uur | prijs € 260,-

Lestijden: dinsdag 19.00 – 22.00 u | woensdag 9.00 – 12.00 u | woensdag 13.00 – 16.00 u | vrijdag 13.00 – 16.00 u | je schrijft je in voor een bepaalde dag en tijd

Zit de les die je wil vol? Dan kun je een mail sturen om op de reservelijst te komen.